پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات رو دارید آب میکنیم اندازه یک قاشق غذاخوری یه مقدار نسکافه که تو آب حل کردید رو بریزید چون طعم نسکافه این دسر هم دیوانه کنندست
مواد لازم
شکلات کاکاوئی ۱۲۰ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته شده ۲۵۰ گرم
بسکویت ساقه طلایی یا دایجستیو ۱ بسته
پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات رو دارید آب میکنیم اندازه یک قاشق غذاخوری یه مقدار نسکافه که تو آب حل کردید رو بریزید چون طعم نسکافه این دسر هم دیوانه کنندست
مواد لازم
شکلات کاکاوئی ۱۲۰ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته شده ۲۵۰ گرم
بسکویت ساقه طلایی یا دایجستیو ۱ بسته
طرز تهیه :
۱. شکلات رو به همراه ۲ قاشق غذاخوری شیر روی اجاق گاز میزاریم تا شوکلاتمون آب بشه با شعله ملایم .
۲. توی یک ظرف دیگه ای پنیر خامه ای رو با شکر قاطی میکنیم با همزن و وقتی خوب با هم مخلوط شدند بعد از یکی دو دقیق هم زدند حالا شکلات آب شدمون رو به پنیر خامه ای اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل و یک دست بشه این مخلوط .
۳. و حالا در مرحله آخر خامه رو که قبلا با کمی پودر قند و وانیل هم زدیم و فرم گرفته رو به مخلوط شکلات و پنیر خامه ایمون اضافه میکنیم و به آرومی خامه رو مخلوط میکنیم به شکلات تا کامل مخلوط هم بشند ، حالا این مخلوط کرمی ما آمادست میریم سراغ کراست.
۴.بسکویت رو خوب خورد میکنیم و وقتی حسابی پودر شد بهش ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده و هم میزنیم تا کره به خورد بسکویت بره .
توی یک ظرف یا قالب پای بسکویت رو میریزیم پهن میکنیم تا صاف و یک دست بشه و حالا اون مخلوط کرمی که درست کردیم رو روی این بیسکویت میریزیم و میزاریم تو یخچال واسه ۳ تا ۴ ساعت تا حسابی جا بیوفته و دسر ما آماده بشه
شف ژولیت