loading...
Persian-Day|پرشین دی
آخرین ارسال های انجمن
مدیریت بازدید : 453 دوشنبه 29 مهر 1392 نظرات (0)

زمان استاندارد انتضای مواد غذایی

پرشین دی

تـاریـخ مـصرف مواد غذایی راهنمایی میباشد که برای مصرف کننده تا مدت زمانی که مواد غذایی را می تـوان پیـش از آنکه فاسد گردند نگهداری کرد یه شرط ایـنـکه شرایـط نگهداری آنها کاملا رعایت گردد.

مشاهده کامل در ادامه مطلب

زمان استاندارد انتضای مواد غذایی

پرشین دی

تـاریـخ مـصرف مواد غذایی راهنمایی میباشد که برای مصرف کننده تا مدت زمانی که مواد غذایی را می تـوان پیـش از آنکه فاسد گردند نگهداری کرد یه شرط ایـنـکه شرایـط نگهداری آنها کاملا رعایت گردد.


ایـن مـدت بـه عواملی همچون ترکیبات مواد غذایی، روش فــراوری مــواد غذایی توسط سازنده، نوع بسته بندی و چگونگی نگهداری آنهـا بستگی دارد.

 

گوشت قرمز تازه

 

فریزر-ماه

 

یخچال-روز

نوع
8-4 5-3 خرد شده
4-3 2-1 چرخ شده
2-1 3-2 سوسیس
2-1 21-14 سوسیس دودی

 

<><>

گوشت قرمز پخته

فریزر-ماه

 

یخچال-روز

نوع
3-2 4-3 خورشت
3-2 2-1 آبگوشت

 

<><>

ماهی

فریزر-ماه

 

یخچال-روز

نوع
4-3 2-1 خام
6-4 4-3 پخته
2 14 دودی
فریز نکنید

3-2

تن



                             گوشت سفید

 

فریزر-ماه

 

یخچال-روز

 

نوع

9 2-1 خام
4-3 2-1 دل و جگر خام
4-3 2-1 چرخ کرده
4-3 4-3 سرخ کرده
3-1 2-1 ناگت مرغ پخته
6-3 4-3 خورشت


                             لبنیات 

 

فریزر-ماه

 

یخچال-روز

نوع
8-6 3-2 کره
6-3 3-2 پنیر
سه هفته 7 شیر و خامه
2-1 در یخچال قرار ندهید بستنی
1 7 ماست


                             تخم مرغ 

 

فریزر-ماه

 

یخچال-روز

نوع
فریز نکنید 35-28 داخل پوست
9-6 4-2 سفید خام
6-3 4-2 زرده خام
فریز نکنید 7 پخته



                             شیرینی

 

فریزر-ماه

 

یخچال-روز

نوع
3 5-4 تر
3 7 خشک



میوه و سبزیجات: آنها را در فریزر نگهداری نکنید. تنها در یخچال نگداری شود:

                             میوه ها

 

 

مدت

نوع
یک تا دو هفته انگور
شش تا هشت روز کیوی
دو تا پنج روز لیمو ترش
شش تا هشت روز خربزه و هندوانه
دو تا سه هفته پرتقال
یک هفته نارنگی
دو تا سه روز هلو
سه تا پنج روز آناناس
ده تا چهارده روز گلابی
دو تا سه روز موز
یک تا دو ماه سیب
دو تا سه روز توت، توت فرنگی، شاه توت

                             سبزیجات

 

 

مدت

نوع
پنج تا هفت روز-دریخچال نگهداری نکنید گوجه فرنگی
دو تا چهار ماه-در یخچال نگهداری نکنید سیب زمینی
یک تا سه ماه پیاز
ده تا دوازده روز خیار
هفت تا ده روز کلم پیچ
یک تا دو هفته فلفل سبز
دو تا سه روز قارچ
ده تا دوازده روز کاهو
دو تا سه روز اسفناج
دو تا چهار هفته کرفس
یک تا سه ماه هویج
سه تا شش روز لوبیا و باقلا

متفرقه

1- سس کچاپ و خردل: 4 تا 6 ماه داخل یخچال (در فریزر نگهداری نکنید)
2- ترشی: 1 سال
3- نان: 3 تا 5 روز بیرون یخچال، 1 هفته داخل یخچال، 3 ماه داخل فریزر
4- آجیل: 8 ماه
5- ماکارانی: 2 سال (در بسته بندی)
6- آب میوه(در قوطی): 6 ماه
7- سرکه: نامحدود (تنها در ظروف شیشه ای نگهداری شود)
8- ادویه جات: 24 ماه (در جای خشک و دربسته)
9- چای: 18 ماه (در بسته)
10- شکر: 24 ماه (در جای خشک و در بسته)
11- برنج: 24 ماه (در مکان خشک و دربسته)
12- روغن زیتون: 24 ماه.
13- بیکینگ پودر: 18 ماه (مکان خشک و در بسته)
14- جوش شیرین: 24 ماه (مکان خشک و در بسته)
15- غلات: 6 تا 12 ماه (در بسته بندی)، 2 تا 3 ماه (از بسته بندی باز شده)
16- شکلات: 12 ماه (در جای خنک)
17- آرد: 6 تا 8 ماه (ظرف در بسته)
18- ژله: 7 ماه
19- عسل: 12 ماه
0 2- سس مایونز: 2 تا 3 ماه (در فریز نگهداری نگردد)
21- نمک: نا محدود



مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    کدام بخش را بیشتر دوست دارید؟
    چطور به این سایت وارد شدید؟
    با اضافه شدن بخش مذهبی به مطالب سایت موافق هستید؟!
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1696
  • کل نظرات : 167
  • افراد آنلاین : 80
  • تعداد اعضا : 163
  • آی پی امروز : 449
  • آی پی دیروز : 89
  • بازدید امروز : 2,428
  • باردید دیروز : 171
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 2,428
  • بازدید ماه : 9,413
  • بازدید سال : 160,979
  • بازدید کلی : 2,027,914
  • کدهای اختصاصی