مواد لازم برای سه نفر:
خامه ساده یک پیمانه
شکر چهار قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین چهار قاشق مرباخوری
آب سرد نصف پیمانه
قهوه غلیظ فوری ۲۵۰ میلیلیتر
مشاهده دستور در ادامه مطلب
مواد لازم برای سه نفر:
خامه ساده یک پیمانه
شکر چهار قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین چهار قاشق مرباخوری
آب سرد نصف پیمانه
قهوه غلیظ فوری ۲۵۰ میلیلیتر
طرز تهیه:
خامه و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا فقط گرم شده اما نجوشد. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب کتری قرار میدهیم تا حل شود. قهوه دم کرده غلیظ را به مخلوط خامه و شکر اضافه نموده و از روی حرارت برمیداریم. ژلاتین حل شده را هم افزوده و مواد را مخلوط میکنیم، سپس مواد را در فنجانهای مورد نظر ریخته و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندند.
برای سرو میتوانیم از شربت قهوه روی دسرها بریزیم.
برای تهیه شربت قهوه، ۱۰۰ گرم قهوه غلیظ و ۱۰۰ گرم شکر را مخلوط نموده و کمی حرارت میدهیم تا شکر حل شود، سپس میگذاریم تا شربت خنک شود و هنگام سرو روی دسر ریخته و با خامه فرم گرفته شده تزیین میکنیم.
نکته
در صورت تمایل میتوانید به میزان ۱/۴ قاشق چایخوری هل آسیاب شده در ابتدا به خامه و شکر اضافه کنید./آشپزی ما